صفحه 1

پکیج آموزش بازیگری آموزش بازیگری pdf آموزش بازیگری رایگان آموزش بازیگری حرفه ای آموزش بازیگری در خانه ویدیو آموزش بازیگری کانال آموزش بازیگری ستجوهای مربوط به آموزش بازیگری در خانه آموزش بازیگری در خانه برای کودکان متن برای تمرین بازیگری فیلم تمرین بازیگری اموزش بازیگری آموزش بازیگری رایگان آموزش بازیگری حرفه ای تمرین بازیگری در خانه برای نوجوانان حس گیری در بازیگری آموزش بازیگری تئاتر

استاندارد

بیوگرافی آتنه فقیه نصیری

 بیوگرافی آتنه فقیه نصیری:

• نام:آتنه

• نام خانوادگی:فقیه نصیری

• تاریخ تولد:1347/8/23

• محل تولد:تهران

• تحصیلات:لیسانس زبان اسپانیایی

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

خصوصیات آتنه فقیه نصیری

او بیشتر اوقات خود را در تنهایی شعر میگوید و کتاب میخواند.به قالی بافی علاقه خاصی دارد و گاهی اوقات به آن می پردازد.دوست نداره کسی اون رو از حال خودش بیرون بیاره و کاری به کارش داشته باشه.به مجله و مطبوعات علاقه ای نداره و بر این باور هست که مطبوعات فقط باعث درگیر کردن ذهن به مطالب بیهوده و الکی می شود.و نمی گذارد به هدفش متمرکز شود.هیچ وقت خانواده را فدای سینما نکرده و همیشه بین سینما و خانواده تعادل برقرار کرده و مرز مشخصی برای هر دو دارد.
از خصوصیات بارزش اراده و پشتکار قوی است و از شکست هایش راهی برای موفقیتش می سازد.برای پیشکسوتان و بزرگان احترام ویژه ای قائل هست چه در سینما چه بیرون از سینما.از بودن در کنار بزرگان سینما لذت می برد و به بزرگان خانواده افتخار میکند.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

ماجرای بیماری آتنه فقیه نصیری:

در فروردین 1395 او اعلام کرد به ام اس مبتلا شده است. آتنه فقیه نصیری با اشاره به بیماری خود گفت:مبتلا به بیماری ام اس شده ام اما خوشبختانه این بیماری پیشرفته نیست و تحت درمان هستم. وی ادامه داد:هنگام بازی در مجموع شمعدونی به کارگردانی سروش صحت متوجه بیماری ام اس شدم و مدت دو سال است که در حال مداوا هستم البته بیماری پیشرفته نیست و می توانم راه بروم و کارهای روزانه را انجام بدهم.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

 فیلم شناسی آتنه فقیه نصیری:

1383 – هشت پا (علیرضا داوودنژاد)
1382 – مزرعهٔ پدری (رسول ملاقلی پور)
1380 – سفر به فردا (محمدحسین حقیقی)
1374 – من و پنجره و دیگر هیچ (کوتاه)
1373 – کاکادو (تهمینه میلانی)
1373 – غنچه های باغ پردیس (ویدئویی)
1373 – در کمال خونسردی (سیامک شایقی)
1372 – بلوف (ساموئل خاچیکیان)
1372 – من زمین را دوست دارم (ابوالحسن داودی)
1371 – بندر مه آلود (امیر قویدل)
1371 – آهوی وحشی (حمیدخیرالدین)
1370 – جیب برها به بهشت نمی روند (ابوالحسن داودی)
1370 – دو نفر و نصفی (یدالله صمدی)